Předkrmy

   

Čerstvý kozí sýr z farmy, šlehaný s pečenou dýní, řepou a restovanými vlašskými ořechy v karamelu
K tomuto jídlu doporučujeme: 
Cabernet blanc 2016, pozdní sběr, suché, Vinné sklepy Kutná Hora

100 g / 189 Kč  

Kachní paštika s jablečným chutney, domácími škvarky a kávovým sirupem, podávaný s domácím slaninovým chlebem
K tomuto jídlu doporučujeme: 
Frankovka 2012, pozdní sběr, suché, BMVinařství

100 g / 199 Kč  

Tatarák z flank steaku ochucený lanýžovým olejem, podávaný s cibulovým chlebem
K tomuto jídlu doporučujeme: 
Svatovavřinecké 2015, barrique, výběr z hroznů, suché, Moravíno             

100 g / 159 Kč  
     

Polévky

   
Králičí bramboračka s masem z uzené oháňky a hříbky 0,20 l / 99 Kč  
Silné hovězí consomé s portským vínem a cibulovým koláčkem 0,20 l / 89 Kč  
Polévka dne 0,20 l / 49 Kč  
     

Speciality šéfkuchaře

   

Pomalu dušená hovězí líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou, podávané s bramborovým pyré
K tomuto jídlu doporučujeme: 
Chateau Saint-Aubin Cru Bourgeois Médoc AOC 2012, Francie, Bordeaux, Médoc, Chateau Saint-Aubin

150 g / 259 Kč  

Kančí svíčková, grilovaná dorůžova s ořechovou krustou na perníkové omáčce, 
podávaná s pyré z brambor a domácích škvarků
K tomuto jídlu doporučujeme: 
Ryzlink vlašský 2015 "Ořechová hora", pozdní sběr, Vinařství Peřina

200 g / 339 Kč  
     

Hlavní chody

   
     

Grilovaný kuřecí supreme (BIO) se zeleninovým kuskusem
K tomuto jídlu doporučujeme: 
Pálava 2010, pozdní sběr, suché, Vinařství Sonberk

200 g / 199 Kč  

Krůtí steak s karamelizovanými hruškami, podávaný s rizotem z červené řepy a křenu
K tomuto jídlu doporučujeme: 
Bagueri Chardonnay 2013, Slovinsko, Klet Brda

200 g / 219 Kč  

Pomalu pečený vepřový bok na česneku s červeným zelím a jalbky, podávaný s bramborovými noky
K tomuto jídlu doporučujeme: 
Zinfandel 2013, (Biodynamické víno), Valley Oaks, USA Kalifornie, Vinařství Fetzer

150 g / 239 Kč  

Pečený filet z candáta s pikantní čočkou beluga
K tomuto jídlu doporučujeme: 
Cabernet blanc 2016, pozdní sběr, suché, Vinné sklepy Kutná Hora

150 g / 259 Kč  

Filet ze pstruha, podávaný s pyré z pečených paprik a pečenými greanile bramborami na másle a rozmarýnu
K tomuto jídlo doporučujeme: 
Côtes du Rhône blanc 2016 AOP, Vinařství Maison Lavau, Francie, oblast Côtes du Rhône

120 g / 239 Kč  

Listový salát s grilovanou sezónní zeleninou a králičí smažené řízečky
K tomuto jídlu doporučujeme: 
Rulandské šedé 2016, pozdní sběr, suché (BIO), vinařství Špalek

120 g / 239 Kč  
     

Bezmasé pokrmy

   

Fettuccine s omáčkou z pravých hřibů
K tomuto jídlu doporučujeme: 
Grüner Veltliner 2016 DAC Classic, Vinařství Stift, Rakousko, oblast Weinviertel

150 g / 199 Kč  

Bramborové noky v tomatové salse se zapečenou mozarellou s bazalkou
K tomuto jídlu doporučujeme:
Frankovka rosé 2015, kabinetní, suché, František Mádl

150 g / 189 Kč  
     

Dezerty

   

Panna cotta dle denní nabídky

89 Kč  

Jablečné noky se skořicí, vlašskými ořechy, rozinkami macerovanými v rumu, polité teplým karamelem

119 Kč  

Moučníky dle denní nabídky

69 Kč  

Výběr českých a zahraničních sýrů s brusinkovým chutney, domácí pečivo
K tomuto jídlu doporučujeme: 
Tramín červený 2015, výběr z hroznů, polosladké, Vinařství Na soutoku

180 g / 199 Kč  

Kontaktní informace

Adresa:

1. máje 757/29
460 07 Liberec
Česká Republika

+420 608 822 822
imperial@pytloun-hotels.cz

Sociální sítě

Můžete nás sledovat i na sociálních sítích, kde Vás budeme informovat o všech našich novinkách a aktuálním dění.

Kontaktní formulář

* Všechny položky jsou povinné

Working...