DEGUSTAČNÍ MENU

 
 

PŘEDKRMY

Rybí Mousseline s omáčkou z crème fraîche a citrusů
Mâcon – Villages AOC, D. des Verchéres, Francie, oblast Burgundsko

&

Persillade de gambas
Cabernet blanc, pozdní sběr, suché, Vinné sklepy Kutná Hora, oblast Čechy

 

POLÉVKA

Rolovaný pstruh na grilu s restovanou zeleninou a čočkou beluga, marinované ostružiny
Grüner Veltliner DAC Classic, Rakousko, oblast Weinviertel



HLAVNÍ CHODY

Rolovaný pstruh na grilu s restovanou zeleninou a čočkou beluga, marinované ostružiny
Grüner Veltliner DAC Classic, Rakousko, oblast Weinviertel

&

Telecí ossobuco v omáčce pomodoro se šafránovým rizotem a čerstvými bylinkami
Pinot noir, zemské, suché, Vinařství Kraus, oblast Čechy


DEZERT 

Banánovo-čokoládový dort se smetanovým karamelem, hruškový sorbet, karamelový chips
Šaler červený, dezertní víno, sladké, Vinařství Špalek, oblast Morava

 
CENA
1 349 Kč za osobu
(uvedená cena nezahrnuje doporučená vína k pokrmům)
 
 
 
 

DEGUSTAČNÍ MENU

 

PŘEDKRM
Pomalu sušené kachní prso v mořské soli s ostružinovým glace a perníkovým prachem 
Reserva DOCa, Sendero Royal, Španělsko, oblast Rioja


POLÉVKA
Consommé s trhaným hovězím masem, velkou kořenovou zeleninou a libečkem
Rulandské šedé, pozdní sběr, suché, Vinařství F. Mádl, oblast Morava


HLAVNÍ CHOD
Beef steak s máslem Cafe de Paris, grilovaná mladá zelenina a konfitovaný brambor, demi glace
Luberon, M. Chapoutier, Francie, oblast La Ciboise


DEZERT
Pěna z belgické čokolády s čerstvým ovocem, ostružinové glace, čokoládový střep s Maldonskou solí
Tramín červený, polosladké, Vinařství Na Soutoku, oblast Morava

CENA
899 Kč za osobu
(uvedená cena nezahrnuje doporučená vína k pokrmům)
 
 
 
 

DEGUSTAČNÍ MENU

 

PŘEDKRM
Bulgur salátek s fenyklem, rukolou a čerstvým ovocem
Mâcon – Villages AOC, D. des Verchéres, Francie, oblast Burgundsko


POLÉVKA
Tomatová polévka s crème fraîche a čerstvou bazalkou
Luberon, M. Chapoutier, Francie, oblast La Ciboise


HLAVNÍ CHOD
Rizzoto s hlívou ústřičnou, lanýžovým olejem a parmezánovými hoblinami
Gavi di Gavi D.O.C.G., Enrico Serafino, Itálie, oblast Piemont 


DEZERT
Pěna z belgické čokolády s čerstvým ovocem, ostružinové glace, čokoládový střep s Maldonskou solí
Tramín červený, polosladké, Vinařství Na Soutoku, oblast Morava

 
CENA
899 Kč za osobu
(uvedená cena nezahrnuje doporučená vína k pokrmům)
 

Kontaktní informace

Adresa:

1. máje 757/29
460 07 Liberec
Česká Republika

+420 608 822 822
imperial@pytloun-hotels.cz

Sociální sítě

Můžete nás sledovat i na sociálních sítích, kde Vás budeme informovat o všech našich novinkách a aktuálním dění.

Kontaktní formulář

* Všechny položky jsou povinné

Working...